Agenda
Crea-club Afdrukken E-mailadres

Crea-club in de Vredeskerk gaat van start!

Op woensdag 23 oktober is de 2e middag van de crea-club. De 1e was goed bezet en zeer gezellig. We starten om 13.30 uur en stoppen ergens tussen 15.00 en 15.30 uur. Er is een variatie aan creativiteit: haken, breien, naaien, plakken. Wie weet wat er nog meer aan ideeën boven komt drijven. Iedere 4e woensdag van de maand komen we bij elkaar en iedereen is welkom met haar of zijn (heren zijn namelijk ook van harte welkom!) materiaal.

Als u denkt: ik wil toch ook wel eens komen kijken, neem gerust contact met me op voor informatie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Joke van Rosmalen, tel.: 0104860711, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Leerhuis Afdrukken E-mailadres

Woensdag 9 oktober is er weer een leerhuis.

Het onderwerp voor deze eerste keer is ‘Hoe je zelf iets van je leven kunt maken (of toch niet?). De titel van dit onderwerp komt van de protestantse lezing van Bert Tichelaar in 2018. Ieder jaar is er zo’n lezing.

Bert Tichelaar is gedragswetenschapper en protestant.

Vanuit zijn vak en als gelovige bespreekt hij hoe hij en wij als gelovigen in het leven staan en hoe maakbaar ons leven is. Voor iedere deelnemer is er een boekje met de hele lezing  Een zeer boeiend onderwerp, dat uitnodigt om goed over door te denken en te praten met elkaar. Zeker in oecumenische kring.

Vanaf 13.30 uur is er koffie en thee en ook na afloop is er tijd om bij thee of koffie na te praten. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

 
Gezamenlijke broodmaaltijd Afdrukken E-mailadres

Vrijdag 11 oktober 2019: Van harte welkom bij de maandelijkse maaltijd in de Vredeskerk, verzorgd door Corrie en Nico Bloem en Margriet van Kranenburg. Vanaf 17.00 uur is er koffie en de maaltijd begint om 17.30 uur. Bijdrage in de kosten: € 4,--. Van harte welkom!
Graag van tevoren aanmelden bij de fam. Bloem, tel: 432 67 42.

 
Seniorensoos Afdrukken E-mailadres

Iedere dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. Wie van gezelschapsspelen houdt kan hier terecht. Momenteel klaverjassen we en wordt er rummycub gespeeld, maar we hebben nog genoeg andere spelletjes in de kast liggen. Er is thee en koffie en gezelligheid. Komt u eens een keer kijken.

Info: Nico Bloem, tel.: 010 432 67 42