Agenda
Leerhuis Afdrukken E-mailadres

Leerhuis
Woensdag 13 maart om 14.00 uur komen we samen in het oecumenische leerhuis in de Vredeskerk. We gaan verder met het boek Ruth.
Vanaf 13.30 uur is er koffie en thee en ook na afloop is er tijd om bij thee of koffie na te praten. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

 
Gezamenlijke broodmaaltijd Afdrukken E-mailadres

Vrijdag 8 maart 2019: Van harte welkom bij de maandelijkse maaltijd in de Vredeskerk, verzorgd door Corrie en Nico Bloem en Margriet van Kranenburg. Vanaf 17.00 uur is er koffie en de maaltijd begint om 17.30 uur. Bijdrage in de kosten: € 4,--. Van harte welkom!
Graag van tevoren aanmelden bij de fam. Bloem, tel: 432 67 42.

 
Seniorensoos Afdrukken E-mailadres

Iedere dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. Wie van gezelschapsspelen houdt kan hier terecht. Momenteel klaverjassen we en wordt er rummycub gespeeld, maar we hebben nog genoeg andere spelletjes in de kast liggen. Er is thee en koffie en gezelligheid. Komt u eens een keer kijken.

Info: Nico Bloem, tel.: 010 432 67 42

 
Stilteviering Afdrukken E-mailadres

Elke dinsdag in de periode van oktober tot Pasen is er de stilteviering. Iedereen is hier van harte bij uitgenodigd. Wij beginnen om 19.30 en het duurt tot 20 uur. Een rustmoment in een vaak drukke week. Samen de stilte delen geeft verbinding en maakt je innerlijk rijk. Ook is er weer gesproken over een nieuwe Stiltewandeling. Zodra hier meer over bekend is, kunt u dat hier vinden.